Fill up this form :) tq.

Name:
Facebook Email Address:
Phone Number
Address
How can I help you? Lose weight
Gain weight
Improve health / skin problem
Healthy breakfast
Business opportunity

Form provided by Freedback.

Thursday, May 17, 2012

Aku, Achilles Tendon & Herbalife :)

Syukur Alhamdulillah aku masih dapat menghirup udara di bumi Allah ni lagi. Apa perkaitan cerita aku kali ni dengan Herbalife? Korang mesti baca tuk tahu kisah selanjutnye taw. Aku ni mmg banyak sangat masalah kesihatan. Dari tetiba berat aku mendadak turun masa blaja kat U dulu, aku ada masalah buang air sbb kurang minum air kosong, aku ade masalah rambut gugur, resdung dari sekolah menengah, gastrik dari darjah 3, period pain & kalau aku list kan lagi, sampai esok tak sudah. Penyakit paling latest pnh aku dpt kat U ialah achilles tendon. Bukan main sakit lagi taw. Melayu ckp masalah keradangan. Last kene tahun lepas tpi aku dah lupa bulan brapa. Tak silap before aku consume Herbalife.


Masa tu Allah je yang tahu betapa peritnya aku menahan segala kesakitan dalam badan ni. Luaran nampak je sihat. Tapi dalaman macam kereta buruk yg lama tak service. Adoi, nak jumpa doktor takut. Nak try produk lagi lah takut sbb zaman sekarang ni produk macam-macam jenis. Salah invest duit kat produk, result tak dapat, duit melayang. Hati lagi la kan, jadi bengang & tak tenteram. Tapi entah kenapa tahun lepas dalam pertengahan tahun tu. Aku mula menilik-nilik produk Herbalife ni. Ape lah Herbalife ni? Boleh ke tolong aku yg byk masalah kesihatan ni? Sedangkan kawan2 aku dah cuba mcm2 produk pun tak berkesan.


Barulah aku faham. Produk Herbalife ni paling basic adalah F1 iaitu nutrisi. Semua peringkat umur boleh guna  Herbalife ni. Ibu mengandung amek F1, byk la susu korang n sng nak breastfeeding nti. Ade gak F3 tuk gain muscle n shaping body. Ade tea mix tuk antioksida n bgus tuk org yg nk lose weight yg ada mslh resdung or muka jerawat teruk. Ada aloe tuk cuci usus kita yg kotor tah macam mana rupanya. "korang bygkan longkang yg tersumbat tu, cube masuk kan tangan skali, tengok apa hasilnya" Masyaallah! Mcm tu la usus kalau tak bersihkan. Ada omega 3 n NW formula yg bantu orang yg nak elak masalah jantung. Klu ada mslh jantung amek NW formula, memudahkan saluran darah nk ke jantung berfungsi. So masalah jantung tu akan berkurangan atau hilang terus sbb da baiki. :) Ada jugak calcium plus. Sesapa nak kuatkn tulang bagai tu, baik korang guna Herbalife produk je. Sbbnya if korang prefer amek susu tuk dptkn calcium, korang akan dapat lemak sekali. Ini masalahnya bila ada pakej lemak. Tulang kuat, lemak tepu pun dapat. Haha. Tak sangka kn! Gambar2 produk di lain entry eh.

Sambung balik pasal masalah kesihatan aku tadi. Mula2 nak try sebab rambut je. Aku dah tak tahan sangat byk gler gugur. Haish! For the first time aku pun consume F1, syampu aloe n conditioner. Memula aku tak perasan perubahan kat diri aku. Bila coach tanya baru aku dgn sendirinya terfikir n cakap. Eh, aku dah tak bersin pagi2 n hidung tak gatal. Gastrik aku makin kurang la. Dulu siap terbongkok2 bila menahan lapar. Period pain dah tak berterusan. First day je cm semacam but the next day ok je. Lama2 aku jadi jatuh cinta dgn Herbalife. Aku try consume yg lain plak. Paling best aku mesti akan minum air kosong paling kurang 2 liter sehari & kalau tak de air di sisiku aku akan meracau2 cari air kosong. Dulu ape aku kisah. Sebotol kecik pun ssh nak habis. Dari sehari ke sehari aku tengok badan aku makin sihat. Aku makin happy. Lately, aku rasa kaki aku makin ok. Mujur aku tak ikut cakap doktor tuk g jumpa pakar. Aku nak tengok adakah masalah achilles tendon ni akan serang aku lagi ke tak. Buat masa ni selepas aku consume Herbalife, petanda-petanda keradangan tu tak de la pulak. Insyaallah, aku yakin kaki aku akan ok mcm biasa. Amin.

So, pada sesapa yang baca entry aku ni. Kalau korang nak tanya lebih lanjut pasal Herbalife boleh tanya aku. Aku akan membantu korang sebaiknya. If ada sedara mara korang yg perlukan penyelesaian tuk masalah kesihatan atau korang minat nak buat part time job Herbalife contact je aku. Okeyh! Malu bertanya sesat jalan taw. :D



Sekian,
Siska Personal Wellness Coach Herbalife
019-3673490

2 comments:

szu wani said...

Hi. Herbalife product safe dan natural...

Anonymous said...

ok.good