Fill up this form :) tq.

Name:
Facebook Email Address:
Phone Number
Address
How can I help you? Lose weight
Gain weight
Improve health / skin problem
Healthy breakfast
Business opportunity

Form provided by Freedback.

Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

  1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
     
    Ikhlas? bagi aku lelaki biasanya tak pandai nak cakap berselindung. lelaki lebih jujur dalam memberikan pendapat atau pandangan. kalau dah jujur tu, maksudnya mesti ada keikhlasan sekali kan. :)

  2. Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
     
    lelaki malu nak letak gambar? gambar yang macam mana tu? gambar sendiri atau gambar sekadar gambar hiasan. kalau gambar sendiri, lelaki memang agak susah nak tayang sikit. bukan la sebab malu tapi sebab tak penting pun untuk entry diorang. yang penting isinya dan kualitinya.

  3. Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
     
    lelaki berbelog kebanyakkannya untuk menjana pendapatan. yang ini aku rasa memang konpem. sebab ada kawan laki aku yang bergelar blogger jugak yang cakap mcm tu kat aku. memang tujuan diorang berbelog ni untuk cari duit. tapi ade jugak lelaki berbelog tujuannya untuk sampaikan ilmu yang ada. nak tambah pahala. ^^,V
     
  4. Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
     
    sebab maybe lelaki lebih kreatif dalam membuat entry. atau bilangan blogger lelaki lebih sikit kot. jadi blogger pempuan ni  rasa curious apelah yg laki ni tulis kan. so,,follow jela. kang lupe url belog laki tu da tak dapat nak tengok entry2 terkini dye. tak gituuuuuuu?

  5. Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
     

  6. Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..
     
    kalau aku blogger lelaki, aku akan wat belog aku tu sesimple simple belog. tak payah serabut serabut nak blink sana sini. aku akan tulis entry dengan skop yang pelbagai dan boleh bagi ilmu kat orang lain. 
     
    "itu sahaja dari aku. memang letih nak menjawab sume ni. fuhhhhhh, lega aku akhirnya. =) 
    kalau korang nak join, jangan lupe terjah belog en.ben ye."

5 comments:

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. segmen panas!! hehe

cik siska ^_^ said...

salam kenal jugak...mmg panasss! hehe

solo molo said...

tue dia ehh...
macam-macam jawapan kuar...



salam ziarah dari segmen panas Abg Ben...

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

juga salam kenal
dari segment BenA

followed ur blog oredy
do visit mine
at
http://duniasyraftoday.blogspot.com/

Dda Ly said...

heheh mcam² jawapan kite nak kne pk kan? :)

meh ke rumah..
~monday blues~
keep in touch ye..♥♥♥