Fill up this form :) tq.

Name:
Facebook Email Address:
Phone Number
Address
How can I help you? Lose weight
Gain weight
Improve health / skin problem
Healthy breakfast
Business opportunity

Form provided by Freedback.

Thursday, March 10, 2011

korean movie make me crazy!

sampai hari ni aku teringat-ingat lagi cite korea tu. seronok habis la. aku suke lagu losing my mind yang ade dalam cite tu. aku ni bukan la peminat tegar cite korea.

tapiiiiiiiii, gara-gara mengikut cik mirah pegi ambik cite tu dengan cik wawan ni. akhirnya, aku mengalah la. best sebenarnya cite tu. hehehe :)

cewah,,sure korang tertanya-tanya je kan. cite ape lah yang aku dok tengok sampai boleh wat aku jadi gila.

kalau di ikut kan, jalan cite tu jangan la korang percaya. bukan kepercayaan kita pun dalam agama Islam. cite ni tentang kepercayaan dalam agama Buddha.

meh la aku mention tajuknya. kesian pulak aku dengan korang sume ni. " my girlfriend is a gumiho " dikenali juga dengan tajuk " my girlfriend is a nine-tailed fox "

 yang hero ni Lee Seung Ki as Cha Tae Woong & yang heroin ni pulak Shin Min Ah as Gumiho

 
sinopsisnya :
Cha Dae Woong accidentally releases a gumiho, a legendary fox with nine tails that eats the livers of humans. When he finds out that she is a gumiho, he ends up doing crazy things to prevent the girl from eating his liver.

sekian sahaja berita cerita korea dari aku. kalau korang nak tengok, sila download sendiri ye. hehehehe. mana yang dekat dengan aku, sila datang ambil. aku dah gila tengok cite korea.

p/s: nak rehatkan minda~ ZzZzZzZzZz

6 comments:

linda ismail said...

owhhhh, mg feberet saya layan cita korea niyh. tp yg niyh tak layan lagi. hehe. sejak sejak akhir niyh jadi malas plak. haha :)

cik siska ^_^ said...

hehe..yeke...korea jugak awk ni ye.. eyh..jgb malas lyan korea..mesti kena rajin... =D

Bazilah said...

comel gile shin min ah tu walaupun die dah tua hohoh

cik siska ^_^ said...

makan pil awet mude kot.ngee~

Cik Bidadari said...

samalh mcm adik akak gak. melambak dc korea dia. aarghhh tension

cik siska ^_^ said...

why tension kak? best la korea....hehe... =)