Fill up this form :) tq.

Name:
Facebook Email Address:
Phone Number
Address
How can I help you? Lose weight
Gain weight
Improve health / skin problem
Healthy breakfast
Business opportunity

Form provided by Freedback.

Friday, April 15, 2011

kisah si penjual kasut~

siti: pak cik,kasut cute-cute ni brape harganye?

pak cik: yang tu rm25 je dik. saiz ade sampai saiz 40.

siti: murahnye, sy cube kejap ye. eh, muat la pulak. harga pun murah. pak cik,rm20 la ye.

pak cik: boleh la..boleh la rm20.

tetibe bini pak cik sound pak cik depan siti. eh, knp rm20 pulak. sambik buat muke ketat plus mulut muncung ke depan.

pak cik: ala, tak pe la. bia la harga tu pun.

siti: eh mak cik ni. kang tak beli kang. XD *dlm hati jela* pak cik,nah rm20. terima kasih ye pak cik.

pak cik: sama-sama. pak cik jual.

mak cik masih dengan muke tak brapa puas hati. mungkin dlm hatinya berkata *apelah laki aku bagi harga macam tu, sikit la untung nanti*.


moral of the story: kalau pak cik yang jual memang boley dapat murah tapi kalau mak cik agak-agak boley dapat murah tak? lelaki kalau bab2 berniaga boley berkompromi okey, kalau perempuan agak susah. tapi bukan sume perempuan macam tu. heeee~

3 comments:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

from exp la kan, lelaki lagi kedekut bile beniaga...but tak semua lelaki mcm tu..
heeeeeeee

aCap
ke blogku

cik siska ^_^ said...

tq for ur comment..hee~ =)

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

welcome..
;)