Fill up this form :) tq.

Name:
Facebook Email Address:
Phone Number
Address
How can I help you? Lose weight
Gain weight
Improve health / skin problem
Healthy breakfast
Business opportunity

Form provided by Freedback.

Monday, January 17, 2011

bintang kertas~

aku teringat sesuatu. sesuatu yang penuh dengan pengharapan. dulu,kawan-kawan aku suka sangat buat bintang kertas. katanya,kalau kita buat banyak-banyak dan letakkan di dalam balang ia seolah-olah memberi sejuta harapan. setahyul mana pun kepercayaan ini, ramai juga yang melakukannya. bintang bagaikan harapan yang tinggi sebab bintang kan jauh di langit sana. takkan dapat dicapai dek kita. *cewah,,,puitis lebih ye*



bintang kertas, tetap menyimpul pelbagai rahsia di sebaliknya. kadang-kadang boleh menjadi peneman kita dikala kebosanan. aku sendiri dah lama tak buat bintang kertas ni. oh,,rindunya nak kembali ke zaman persekolahan. lyana mastura...jom kita buat bintang kertas nanti. hehe. aku tetiba rindu kat ko ni. *tak de keje* ngee~ tetiba pulak mention nama ko kat sini. at last! aku menjiwang akibat penangan bintang kertas. ^^,V

p/s: oh bintang hatiku!

13 comments:

MUHAMMAD SUKRI SUPI said...

gunakan kertas sebaiknya...jangan membazir..insya Allah

cik siska ^_^ said...

ok,,,syukran jazilan...insya ALLAH tak kan membazir~ ^^,

linda ismail said...

dulu pun pnh gak belajar buat bintang kertas niyh. ngeeee :)

cik siska ^_^ said...

ow,,yeke..syok kan..suke sangat tgok bentuk bintang tu..hihi.. =)

mohd zhafri said...

dah lme x tgk bingtang ketas ni...klau x silap time skola rendah dlu

Farhana Sahri said...

comelnye..dh lme xbuat bntg...sb nt mak mrh..hehee

cik siska ^_^ said...

zhafri: lama dah tu...hehe..skrg umur bape?

cik siska ^_^ said...

farhana: eh,,nape mak nak marah pulak? ngee~

mohd zhafri said...

dh tua dah skng...nk msok 23...ceh..mcm tua sgt plak

cik siska ^_^ said...

zhafri: eh..tak la tua sgt..hehe ^^,

Cik Bidadari said...

kita selalu gak bagi kengkawan star macam tu. adoi... bila masuk dalam botol kaca besar... aduhai... cantiknya berwarna warni. thanks... best artikel nie walaupun simple..

cik siska ^_^ said...

sy pun rasa nak wat gak bila ada masa nanti,,,hehe...btw..thanks tau. simple je kan.. ^^,

Lyana Mastura said...

fine... aku baru prasan name aku dimention kan disini... syg ko:)