Fill up this form :) tq.

Name:
Facebook Email Address:
Phone Number
Address
How can I help you? Lose weight
Gain weight
Improve health / skin problem
Healthy breakfast
Business opportunity

Form provided by Freedback.

Friday, January 21, 2011

HATI GETAH NEW YEAR GIVEAWAY!

Hari ini hari cuti di terengganu. Jadi dengan kelapangan yang ada, aku nak menyusun sepuluh jari menaip tag yg diberi khas oleh cik innanie.ariffin. Thanks ye! tehee..Sebelum ni aku pernah join giveaway yang cik liyana buat dan aku menang giveaway tu. Hadiah tu saya suke tau. ^____^ .agak-agak kali ni ade peluang lagi tak untuk menang? ngee~ mode: berharap gituuuu

ini banner tuk giveaway tu 

Seperti biasa kena la ada syarat-syarat penyertaan:

1. DONE! dah jadi follower cik liyana dan lainaz closet

2. DONE! dah postkan entry giveaway cik liyana kite

3. DONE! tag kena kat cik nadzirah abd halim dan cik linda ismail

4. DONE! dah letak banner kat sidebar

p/s: giveaway ni tutup 1.2.2011 jadi sapa-sapa pun boleh join lagi. ^^,

6 comments:

Hagio Sae said...

gudluck!

cik siska ^_^ said...

thanks eyh..btw,,sape ni?

ferra ferro said...

guud luck ye ! =D

cik siska ^_^ said...

okeyh!!! tq dear.. =)

linda ismail said...

gud luck!


thanx tag. nanti rajin, saya join. ngeee :)

PangkahBulat said...

Sorry ganggu..=)


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://pangkahbulat.blogspot.com/