Fill up this form :) tq.

Name:
Facebook Email Address:
Phone Number
Address
How can I help you? Lose weight
Gain weight
Improve health / skin problem
Healthy breakfast
Business opportunity

Form provided by Freedback.

Saturday, December 25, 2010

kamu nampak berbeza =p

pengunaan bahasa agak berbeza. mood sedang-sedang saja. maka hilanglah kau dan aku. sekarang nak guna kamu dan saya. ececeh. gila ke crazy tak pun pagel. wohooo, jangan la sampai macam tu sekali. kang tak ada siapa nak baca belog cik siska lagi.

kamu nampak lain sangat. mentang-mentang lah nak sambung belajar. segak betul. hampir saya tak kenal kamu lagi. mujur kamu kerja sementara. dapat jugak beli barang keperluan untuk masuk u. selama ni kamu memang seorang yang bersederhana. baju yang kamu pakai tu memang boleh cam punye. kasut atau sandle kamu pun yang biasa-biasa saja. susah nak tengok kamu berhabis duit untuk nampak hebat. apa salahnya sekali sekala nak nampak lain kan. ngee~

berdiri di atas kaki sendiri!!! yupsss, selepas ini memang wajib. masa berlalu begitu pantas. umur pun nak masuk 21 kan. walaupun nampak kecil dari luaran. saiz tak mengira usiakan. semakin hari, semakin banyak perkara yang berlaku. since f5 until now, tak habis-habis mengharap saja. kali ini, saya mesti cuba. kalau saya tak mencari kekuatan untuk hidup sendiri, akan datang saya yang akan susah. boleh jadi terumbang-ambing nanti. kira macam azam tahun baru la.

saya berharap agar kamu,kamu dan kamu juga akan terus berjaya dalam hidup. kamu memang hebat dari segi pelajaran. saya kagum dengan kamu. biarlah orang lain tak hargai pun, yang penting saya tahu kamu hebat. harap lepas kamu dah masuk belajar nanti, kamu adalah tetap kamu. orang yang saya kenali. takut jugak kalau kamu berubah sikap. yelah, kawan-kawan makin ramai. bila dah terikut, susah nak balik ke pangkal. kamu ingat segala pesan saya. itu saja permintaan saya.

untuk terakhir kalinya, kebarangkalian kamu nak baca belog saya ni memang 1 peratus jela. haha. tak mungkin kamu akan baca pun ada jugak. jadinya hanya para blogger saja jadi tukang baca. itu pun jika ada yang sudi baca dan komen. kalau tidak, ibarat di atas belog sahaja taipan ku ini. sekian~

p/s: mood gembira selepas ada kamu. ^_^

4 comments:

Kasim Ahmad said...

hidup mesti diteruskan okey.. :)

cik siska ^_^ said...

okey..thanks eyh atas kata2 semangat tu.. =)

anazira said...

dari gerak ceritanye...aku dah taw saper...hihiihihihihhi...ilex2.... bak kate ore nogori (sabo jole ekau),x g2 cik siska........?ker salah????lau salah al maklum la ambe ni owang kelate.....huhuuhu

cik siska ^_^ said...

hehe..mmg kena sbar je irah.. =)