Fill up this form :) tq.

Name:
Facebook Email Address:
Phone Number
Address
How can I help you? Lose weight
Gain weight
Improve health / skin problem
Healthy breakfast
Business opportunity

Form provided by Freedback.

Sunday, December 5, 2010

kena tembak dengan penjenayah?

aku kena tembak dengan penjenayah??
hebat betul penjenayah tuuuu
dia tembak aku pakai keyboard laptop dia je
tak pun pakai keyboard komputer kat rumah dia
ooooooooooooo
itu blogger sudah tag aku laaaaa
ini blog dia
http://theanxietythefear.blogspot.com/
tapi mintak maaf ye
aku dah penah buat tag niiiiiiii
sooooooo
untuk tidak mengecewakan mana-mana pihak
aku listkan rulenya dan mana-mana
blogger yang rajin nak perkenalkan diri kat aku
boleh la wat tag ni
then info kat aku ye
aku akan baca entry korang tu dan follow korang
suke takkkkk
^_^

RULE :
once you have been tagged,
you are supposed to write a note with 25 random,
things, facts or goal about you.
at the end, choose 25 people to be tagged.
you have to tagged the person who tagged you.
if i tag you, its because i want to know more about you (:

okeyh la
itu saje tuk malam ni
sekian~

2 comments:

Cik Bidadari said...

suka... hehehehe... sambil tag sambil baca story kengkawan. dapat info. thumbs up...

oops by the way... ni URL best kalau awak nak cari gambar. mesti menanggislah awak. cantik2 wooo

http://www.flash-screen.com/

cik siska ^_^ said...

thanks tau cik bidadari..hehe..
bkn stakat menangis tapi berguling suke tengok byk sgt gmbr cute miut..
=)