Fill up this form :) tq.

Name:
Facebook Email Address:
Phone Number
Address
How can I help you? Lose weight
Gain weight
Improve health / skin problem
Healthy breakfast
Business opportunity

Form provided by Freedback.

Sunday, November 28, 2010

award BEST blog =)

ALHAMDULILLAH
segala puji bagi ALLAH
sila lawat blog dia okeyh?
sebab dia yg bagi sy award ni
hehe

buka je blog
terus tengok shoutbox
sapelah yg sudi singgah blog saya
yang tak seberapa ni
tup2 dapat award BEST blog nih


blog aku ni tak ada yang BEST pun
blog ni cuma tempat aku nak meluahkan segala perasaan aku
apa yang hati aku ada terdetik tu
aku pun tulis kat sini
ada jugak yang sudi memberi komen n nasihat
aku suka sangat bila korang para blogger ni bagi respon
kawan2 di alam maya pun ok pe?
betul tak..hehe

okeyh la ye
so,,aku nak bg award ni pada yg jadi FOLLOWER aku.
bila korang-korang yg dah follow aku tu nampak je entry ni
pe lagi kan
cepat-cepat respon komen kat entry ni ye
dan terus amek award tu
^_^

p/s: terima kasih daun keladi..lain kali bagi award lagi tauuuuuu...  

6 comments:

alyaaboolat said...

yeay!dpt award dr cik siska comey!!

cik siska ^_^ said...

sukanya cik alyaa kita ni..hehe.. =)

Ummul Syaukatul Suhaila said...

Untuk su jugakah..? Oh.. nampaknya ada banyak award terkumpul dari siska ni.. hee~ After exam nampaknya mengadap laptop menjawab semua taglah jawabnye..

cik siska ^_^ said...

wat jgn tak wat...sape suh kumpul..
hehe

Zulfahmi Abidin said...

tahniah kepada kamu..

Terkini:
1. Besok Kau Dah Tua Kau Tahu Lah
2. Contest Makan Ayam
3. Eh! Kenape Nama Kau Vicky?

cik siska ^_^ said...

thanks ye..sy da tgok blog anda..
HEBAT..hehe