Fill up this form :) tq.

Name:
Facebook Email Address:
Phone Number
Address
How can I help you? Lose weight
Gain weight
Improve health / skin problem
Healthy breakfast
Business opportunity

Form provided by Freedback.

Tuesday, November 9, 2010

GiveAway Domain From MelRomeo.COM

salam..mula-mula nak ucap thanks kepada cik sofia krn meng"tag" saya tuk kali ni. hehe. jasamu dikenang ye. ini ayat copy baikk punyerrr dari blog beliau. sy ambik ye cik sofia..
Sesiapa mahu domain percuma , jangan segan silu dan malu untuk join GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM .. Apa itu domain?? Alaaa… Kalau blog kita tu http://ulyamashkuri.blogspot.com automatik jadi http://ulyamashkuri.com .. waaaa… macam sesuai la domain tu dengan blog aku kan?Nampak bergaya dan elegan.. hahaha.. Jadi, apa yang ditunggu lagi, mari dapatkan segera … Ada rezeki, InsyaAllah..


GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM
Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS

mamakembar3
 
MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG
GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM
Syarat & Peraturan
1. Create 1 Entry bertajuk “GiveAway Domain From MelRomeo.Com
2. COPY Ayat berwarna Merah diatas dan PASTE di blog anda. (PASTIKAN LINKBACK KE ENTRY INI)
3. Tag 5 Orang Kawan Bloggers
4. Comment Entry ini berserta LINK Entry anda dan Siap!

7 comments:

Mama Kembar said...

thanks sbb tag mama :-)

Cik Fia said...

oh. tag ni kah.

thanks cik siska :)

cantek jugak kalo dpt domain ni..

Syat0za said...

tenkiu2 ^_^ insyaAllah adk wat yekk~

Mohamed Hatta said...

saya pun nak juga ;)

cik siska ^_^ said...

mamakembar: most welcome ye mama..

cik fia: memang cantek.... :P

syatoza: wat tau jgn tak wat..

mohamed hatta: sila la ambil juga tag itu..terbuka utk sesiapa..hehe :D

NiaNurani said...

trimas ye cik siska..=)
tpi nia xreti nk buat benda2 tu semua..xde nme komersial pn xpela..hehe..pepun thanks yer sbb tag..^_______^

cik siska ^_^ said...

ok cik nianurani...takpe... :P