Fill up this form :) tq.

Name:
Facebook Email Address:
Phone Number
Address
How can I help you? Lose weight
Gain weight
Improve health / skin problem
Healthy breakfast
Business opportunity

Form provided by Freedback.

Tuesday, November 23, 2010

jom join hatikuhati getah giveaway

hari tu baru je kena tag
ni ada tag baru lagi
pape pun thanks ye nuruladhar 
tu tandanya ada org ingat kat aku
sbb tu kena tag
ahaaakkkkssssss O-o

aku bukan tak nak tag kat nama-nama tertentu
tapi aku nak bagi peluang kat semua
baik tak aku
haha
so,sesiapa yg rasa nak join contest ni
sila ke blog cik hatikuhatigetah ye

sebelum aku jawab tag ni
kamu-kamu semua boleh la tengok syarat-syaratnya ye
dah tahu baru buat ye tak?

TERBUKA PADA SEMUA BLOGGER LELAKI & PEREMPUAN
Syarat-Syaratnya : 

  1. Wajib jadi FOLLOWER hatikuhatigetah, yang dah jadi follower pon boleh join :-)

  2. Wajib letak Banner nih kat SIDEBAR kamu.
  3. Reka lah SLOGAN sikit.. Hati ku hati....(tak lebih dari 12 patah perkataan) **contohnya : hati ku hati maggi sebab aku suka makan maggi.

  4. Boleh TAG member-member, ramai lagi best kan !!

SAMPAI 30 NOVEMBER 2010
**JANGAN LUPA TINGGAL LINK ENTRY ANDA KAT SINI**
http://hatikuhatigetah.blogspot.com/

dan sekarang adalah masanya untuk menjawab tag ini ye
aku ni agak kekurangan idea
jadi bila dah fikir-fikir
ini kot slogan terbaeeeeeeeeeekkkkk punyeeeeeeeee dari aku
:
:
:
:
:
:
:
:

" HATIKU HATI AIR BATU KERANA AKU MUDAH TERSENTUH DAN MENANGIS"

knp aku kaitkan dengan air batu? sebab,,,air batu kan mudah cair. cmtu lah jugak hati aku ni. sikit-sikit menangis. huhu. bila la nak jadi kuat ni cik siska oiiii. uweeeeeeeekkk...uweeeeeeeeekkk...macam baby baru lahir tu..aku memang mudah mengalirkan air mata. agak-agak klu aku ni pelakon kat tv tu,da lame kot terkenal sebab dapat gelaran primadona air mata. kire aku boleh je buat air mata aku mengalir. sesaje nak menangis boleh tak?

http://www.emocutez.com

p/s: ingat tak penat ke menangis...tapi dah jadi cm hobi la pulak..hehe ^_^

6 comments:

Cik Liyana said...

check..lulus.. kalau macam nih lagi best kot.. hatiku hati hati ais..sekeras ais akan cair juga..hehehe

cik siska ^_^ said...

waaaaa...best gak ayat tu...tpi tak terfikir la..terlajak kereta boleh diundur...terlajak taip kat entry tuk contest...da tak boleh nak betulkan da...hehe

alienelliz said...

wah..semoga berjaya ya..hehe =)

cik siska ^_^ said...

amin...hehe....harap-harapnya berjaya...chaiyok2 tuk diri sendiri..
haha =)

Cik Liyana said...

AWARD UNTUK PENGIKUT HATI GETAH


terima kasih sebab follow ! sila amik award yer !

cik siska ^_^ said...

ok..thanks yeh bagi award..ngee~