Fill up this form :) tq.

Name:
Facebook Email Address:
Phone Number
Address
How can I help you? Lose weight
Gain weight
Improve health / skin problem
Healthy breakfast
Business opportunity

Form provided by Freedback.

Tuesday, November 9, 2010

tag dari miss aina~


ini adalah tag dari miss aina ye..thanks sangat-sangat bagi nice blogger award..soalan agak killer ye sebab sy terpaksa memerah santan kelapa otak untuk menjawabnya. :D
1.are u mature? 
of course lar...kot...hehe. tapi muka tetap maintain macam budak sekolah ye..suke nye bila orang kata sy masih lagi budak sekolah.. ^_^
2. are you can relax and be patient if your intention is not achieved?
tengok keadaan la..ada masa leh sabar bila tak dapat sesuatu..tapi kadang-kadang tu sampai termimpi-mimpi bila tak dapat lagi benda tu..hehe
3. can you hide your hurt and offended feelings by someone and accept it as normal?
huhu...agak susah la jugak nak sorok..biasanya memang nampak la..azam sy memang nak ubah yang ini. biar ku mampu ye sorok kan..
4. can you accept the criticism and misunderstanding of those without enlarge it?
 tengok cara orang yang tegur tu ye. jika berhemah memang boleh insyaallah..tapi kalau macam sengal je caranya memang sakit hati wehhhh...
5. can you be fair and equitable to apply those you do not like?
ingat ni ye,,,kadang-kadang benda yang kita suka tu kita tak dapat dan kadang-kadang ape yang kita tak suka tu kita dapat. ALLAH lebih mengetahui apa yang tidak kita ketahui.

I'm DONE
p/s:boleh dapat markah penuh tak ni miss aina?

4 comments:

Cik Fia said...

fia bagi markah penuh.. yes!

hundred per hundred for cik siska

cik siska ^_^ said...

wah!! suke-suke....hehe ^_^

zacky ~786~ said...

whoaaa.~

cik siska ^_^ said...

kenapa ni zacky? hehe